Domov   >  Kino
publikované: 20.12.2022 - 13:58  //  aktualizácia: 20.12.2022 - 14:21  //  zobrazené: 1330

Kocúr v čižmách: Posledné želanie, Avatar: Cesta vody, Keď prehovorila, Vianočný príbeh

Predvianočný týždeň  v kine (21.12.-23.12.2022)

 

Streda 20:00 Keď prehovorila

Žáner: Dráma

Predlohou filmovej drámy „Keď prehovorila“ sa stala rovnomenná kniha novinárok Jodi Kantor a Megan Twohey z denníka New York Times, ktoré odhalili a zverejnili prípady zneužívania a sexuálneho obťažovania žien filmovým producentom Harveym Weinsteinom. Príbeh dokumentuje snahu oboch novinárok nájsť a „rozhovoriť“ aspoň jednu jeho obeť bez toho, aby tušili, akú lavínu tým spustia a aký traskavý príbeh im rastie pod rukami. (zdroj: Cinemart)

 

Štvrtok 17:30, Piatok 17:30 Kocúr v čižmách: Posledné želanie

Žáner: Animák

Kocúr v čižmách zisťuje, že jeho vášeň pre dobrodružstvo si vybrala svoju daň: prišiel už o osem zo svojich deviatich životov. Vydáva sa teda na výpravu, aby získal späť svojich deväť životov a našiel bájne Posledné želanie. (zdroj: Cinemart)

 

Štvrtok 20:00  Avatar: Cesta vody

Žáner: Fantastický, Dobrodružný

Dlho očakávané a pripravované pokračovanie legendárneho filmu AVATAR, ktorý prepísal filmové dejiny, konečne prichádza do kín. Filmový vizionár James Cameron sa vracia vo film AVATAR: Cesta vody, ktorý ohúri všetkých fanúšikov veľkého plátna už v decembri tohto roku. Vrátime sa opäť na planétu Pandora, kde Jake Sully žije so svojou rodinou pokojné časy až dovtedy, keď sa ohlási a vráti späť známa hrozba. Opäť musí spolu s Neytiri a armádou Na’vi začať bojovať, aby ochránil svoju planétu a zachránil svoju rodinu. (zdroj: Cinemart)

 

Piatok 20:00 Vianočný príbeh

Žáner: Komédia

Komédia s hviezdným obsadením, ktorá sa odohrává počas Štedrého dňa. Film režisérky Ireny Pavláskovej predstaví celú plejádu českých hercov od Oldřicha Kaisera a Jiřího Lábusa, Karla Rodena, Hynka Čermáka alebo, Jiřiny Bohdalovej, ale aj francúzsku, hereckú legendu Pierra Richarda. Originálna snímka, plná nečakaných situácií, emócií, dojemných chvíľ, ale aj zábavy odkrýva rodinné vzťahy u Skálov, kde „vládne“ známa herečka Skálová v podaní Jiřiny Bohdalovej. (zdroj: Cinemart)

 

Vstupenky na premietania si môžete zakúpiť online na stránke kina: http://www.kino.sala.sk/