Domov   >  Kino
publikované: 18.05.2020 - 09:39  //  aktualizácia: 18.05.2020 - 10:59  //  zobrazené: 1939

KINO Z GAUČA pokračuje aj tento týždeň!

Projekt "Kino z gauča" pokračuje svojím programom aj tento týždeň!
Tešiť sa môžete na rozprávky, ale aj na skvelé české komédie! 
Lístky si kúpite na http://www.kino.sala.sk, a film si potom pohodlne pozriete na http://www.kinozgauca.sk
 

19. 5. 2020 - 17:30
Snehová kráľovná: Krajina zrkadiel

V ďalšom pokračovaní populárnej animovanej série sa stretne svet kúziel a kúzelníkov s kráľom Haraldom, ktorý sa rozhodne zbaviť svet všetkej mágie a kúziel. Dokáže mu v tom niekto zabrániť ? Našťastie je tu odvážna Gerda a po jej boku prekvapivo aj Snehová kráľovná, s ktorou Gerda doteraz nemala najlepšie skúsenosti.
Trailer k filmu:
 

 

19. 5. 2020 - 20:30
Vlastníci

Komédia pre tých, čo to nezažili. Dráma pre tých, ktorí tým žijú.
Mnohí majitelia bytov to poznajú z vlastnej skúsenosti. Hrdinami filmu Vlastníci sú totiž práve majitelia. Majitelia bytov v staršom činžovom dome, ktorí sedia na domovej schôdzi a pokúšajú sa o nemožné. Vyriešiť vo vzájomnej zhode problémy týkajúce sa správy ich domu…Sú medzi nimi rojkovia jednajúci v prospech celku, vypočítaví prospechári či rafinovaní manipulátori, ale aj ľudia stratení v pocitoch vlastnej bezvýznamnosti. A títo všetci sa musia nakoniec dohodnúť.
Trailer k filmu:
 

 

20. 5. 2020 - 17:30
Zakliate pierko

Klasická česká rozprávka Zdeňka Trošky!
Aninka žije na statku so svojimi namyslenými sestrami, ktorým musí slúžiť. Jedného dňa nájde pierko, pomocou ktorého si privolá princa Vítka, zakliateho do vtáčej podoby. Keď zlé sestry zistia, že sa Aninka schádza s pekným chlapcom, pierko jej zoberú, zničia a Vítek zmizne. Jedinou možnosťou, ako zlomiť prekliatie je, že ho Aninka nájde kdesi vo svete. A tak sa vydáva na cestu za záchranou svojho milého. Jej sprievodcom sa stáva vodník, ktorého na začiatku svojho putovania zachráni pred zlým sedliakom. Spoločne prežijú celú radu dobrodružstiev a zábavy. A napriek tomu, že vodnícke kúzla dokážu Aninke pomôcť, tak k uzdraveniu nemocných, tak na obranu proti lúpežníkom, k záchrane Vítka bude potrebovať predovšetkým svoju pravú lásku.
Trailer k filmu:


20. 5. 2020 - 20:30
Teroristka

Komédia Teroristka je príbehom učiteľky na dôchodku, ktorá celý život svojich žiakov učila, že základom všetkého je slušnosť a násilie nič nerieši. Lenže nakoniec zistí, že presne na toto gauneri spoliehajú.
Trailer k filmu:

 

21. 5. 2020 - 17:30
Stratili sme Stalina

Veľký vodca padol. Priamo na koberec. Volá sa Stalin. Nad jeho mŕtvolou začína tragikomický boj o nástupníctvo. Súdruhovia z politbyra sa pomaly zbavujú mnohoročného strachu a má sa začať načo pozerať. Ak sa vám to nezdá ako dostatočne dôvtipná zápletka, tak verte, že film Stratili sme Stalina vo svojej tradičnosti a schopnosti uťahovať si z veľkých vecí je vtipný veľmi. V Rusku tento film zakázali.
Trailer k filmu:


21. 5. 2020 - 20:30
Ženy v behu

S behaním je to úplne rovnaké ako v živote. Dôležité je vydržať a nevzdávať to, keď je cieľ na dosah...
Trailer k filmu:
 

 

Ďakujeme, že nás podporujete!