Domov   >  Kultúra
publikované: 25.04.2016 - 14:05  //  aktualizácia: 25.04.2016 - 15:45  //  zobrazené: 2075

Nízkotučný život bude až v septembri

S ľútosťou Vám musíme oznámiť, že herečke Petre Polnišovej sa zdravotný stav nezlepšil a opäť bude musieť podstúpiť chirurgický zákrok. Z tohto dôvodu, sa predstavenie Nízkotučný život nemôže uskutočniť dňa 3.mája. Veľmi nás to mrzí, ale musíme predstavenie preložiť až na september. Lístky ostávajú v platnosti, pokiaľ nemáte záujem o lístky, vráťte ich do pokladne DK Šaľa (do 15. mája), peniaze Vám budú vrátené. Prosím dajte vedieť Vašim známym, o ktorých viete, že majú lístky na toto predstavenie. Ďakujeme a ospravedlňujeme sa.

 

Komédia o diétnej láske, vzdelaní a viere.

Réžia: Viliam Klimáček  •  Kostýmy: Renáta Ormandíková  •  Hudba: Slavo Solovic  •  Hrajú: Zuzana Šebová, Petra Polnišová, Anikó Vargová, Darina Abrahámová, Viktor Horján
Do redukčného sanatória si prichádzajú zlepšiť postavu tri ženy: redaktorka, vydávajúca populárne náučné knihy, poslankyňa parlamentu, trpiaca bulímiou a kazateľka Cirkvi konzumu posledných dní. Dámy majú zrejme pár kíl navyše, ale v živote im aj čosi chýba – možno tolerancia, vzdelanie a láska. Štyrom herečkám, ktoré patria k najlepším komičkám na Slovensku, sekunduje Viktor Horján ako ženské alter ego.

Cena lístka: 14 €