Domov   >  Spravodajstvo
publikované: 25.01.2016 - 11:12  //  aktualizácia: 25.01.2016 - 11:22  //  zobrazené: 764

K hlasovaniu vyzval aj primátor, v nedeľu sme získali 2000 hlasov!

„Každý deň sa na Facebooku niekto sťažuje, jednému stoja autá na tráve, inému nesvieti verejné osvetlenie alebo mu zle opravili zuby. Niektoré príspevky vyvolajú nekonečné diskusie, mudrovanie donekonečna. Keď príde na hlasovanie o tom, aby sme získali pekné detské ihrisko, tak máme polovicu hlasov ako mestá, ktoré majú polovicu obyvateľov ako Šaľa. Tisíce členov verejných skupín na Facebooku mlčia. Čakajú zrejme na oveľa hodnotnejšie témy, na niečo kritické, aby ožili. Aby povedali celému svetu, ako je zle. Hlasovanie je zadarmo a zaberie denne asi minútu. Sme Šaľa a máme 23-tisíc obyvateľov, tak nebuďme poslední v hlasovaní Lidlu o nové ihrisko. Skúsme spraviť aj niečo pozitívne“, vyzval primátor Šale Jozef Belický obyvateľov a priateľov mesta cez sociálnu sieť v nedeľu ráno. Jeho úprimné slová nezostali dlho bez reakcie. Počet hlasov sa v hre o detské ihrisko na stránke www.zihadielko.sk rapídne zvyšoval, v komentároch pribúdali podporné slová verejnosti i primátora.

 

Šaľa sa počas nedele dostala vďaka súdržnosti obyvateľov a návštevníkov mesta zo šiesteho miesta na tretie! Počet hlasov sme dokázali takmer strojnásobiť za necelých 24 hodín. Primátor sa vo večerných hodinách neudržal ďalšieho komentáru, v ktorom vyjadril vďaku a nadšenie z vôle Šaľanov vyhrať detské ihrisko. „Vážení priatelia, ráno sme začali s 1081 hlasmi, teraz máme hlasov takmer 2700. Predbehli sme Piešťany, Vranov nad Topľou aj Partizánske. Dnes sme určite skokanom dňa. Bez vás by to nešlo. Do cieľa je ďaleko, ale máme nádej. Nádej a viera vo vlastné schopnosti je to, čo nás spojilo a dalo silu. Som skutočne hrdý na to, čo dokážeme. Sme Šaľania a vieme sa oprieť do vecí, ak treba. Súťaž trvá do konca februára a dnes sme ukázali, že máme aj na víťazstvo. Nepoľavme a 29. februára spolu oslávime úspech“, odkázal Šaľanom primátor mesta. S množstvom „lajkov“ sa stretol aj vtipný komentár obyvateľa Šale Adriána Hátaša: Stačilo nás trocha sprdnúť tak po richtársky a ide to…

 

Nezabudnite, hlasovať sa dá každý deň cez mailovú adresu alebo Facebook konto a ďalší bod viete získať, ak si zahráte online hru! Tak poďme Šaľa, držme sa, držme spolu pre spoločný cieľ.

 

 

  • aktuálny stav hlasovania, 25.1.2016 o 11.15 hod.
  • výzva primátora v nedeľu ráno na soc. sieti
  • mesto bojuje o toto detské ihrisko