Domov   >  Kino
publikované: 29.05.2023 - 10:58  //  aktualizácia: 29.05.2023 - 11:22  //  zobrazené: 742

Hypnotik, Tak zle, ako sa len dá, SPIDER-MAN: CEZ PARALELNÉ SVETY, MEGA SUPER, Strašiak, Toto je môj foter

Program kina (30.5.-4.6.2023)

Streda 20:00 Hypnotik

Žáner: Triller, Akcia

Policajný detektív Danny Rourke (Ben Affleck) dostane hlásenie o práve prebiehajúcom prepadnutí. Po príchode na miesto činu zažije šok – v banke narazí na stopu, ktorá by mohla viesť k nájdeniu jeho dávno stratenej dcéry. Oba prípady spája postava tajomného hypnotika (William Fichtner), ktorý silou mysle dokáže iných ľudí prinútiť vnímať verziu sveta, ktorá neexistuje. Rourke príde na to, že na lúpež ho upozornila osoba, ktorá je zapojená do tajného vládneho programu (Alice Braga), a on musí zistiť, čo sa v skutočnosti odohralo v tej jedinej správnej realite, a kde sa teraz nachádza jeho dieťa. (Forum film)

 

Štvrtok 20:00 Tak zle, ako sa len dá

Žáner: Komédia

Päť poviedok odohrávajúcich sa na lavičke. Keď si myslíte, že nemôže byť horšie, tak môže. Presvedčia vás o tom dvaja mladí teenegeri Alica a Kevin, bezdomovci Jano a Zoli, partneri Miška a Karol, dvaja kamoši metalisti Ceco a Kilo a bývalí manželia Kamila a Miro. Aj lavičky majú svoje príbehy o ktorých by nám vedeli rozprávať. (ITA film)

 

Piatok 17:30 SPIDER-MAN: CEZ PRALELNÉ SVETY

Žáner: Animovaný 7+

Miles Morales sa vracia s ďalšou kapitolou oskarovej pavúčej ságy, Spider-Man: Cez paralelné svety. Po opätovnom stretnutí s Gwen Stacy je Spider-Man z priateľskej brooklynskej štvrte katapultovaný cez Multiverzum, kde sa stretáva s tímom Spider-ľudí, ktorých úlohou je ochrániť jeho existenciu. Keď sa však hrdinovia sporia, ako si poradiť s novou hrozbou, Miles sa ocitne v súboji s ostatnými Pavúkmi a musí prehodnotiť, čo znamená byť hrdinom, aby mohol zachrániť ľudí, ktorých miluje najviac. (ITA film)

 

Piatok, sobota 20:00 Strašiak

Žáner: Horor

Stredoškoláčka Sadie Harperová a jej mladšia sestra Sawyer sa spamätávajú z nedávnej smrti matky a od otca Willa, terapeuta, ktorý bojuje s vlastnou bolesťou, sa im dostáva len malej podpory. Keď sa u nich doma nečakane objaví zúfalý pacient, ktorý hľadá pomoc, zanechá po sebe desivú nadprirodzenú bytosť, ktorá sa priživuje na rodinách a živí sa utrpením svojich obetí. “The Boogeyman” je klasický horor v štýle “Poltergeista”, ktorý má strach a srdce v rovnakej miere,” hovorí režisér Rob Savage. “Živo si pamätám na hrôzu, ktorú som ako dieťa pociťoval pri čítaní Kingovej poviedky, a práve tento pocit detského strachu som chcel vzbudiť u divákov v kinách na celom svete. Tento film vznikol v spolupráci s neuveriteľne talentovaným tímom tvorcov a je ukotvený v nádherných, oduševnených výkonoch našich neuveriteľných hercov – som z nich v úžase, naozaj. Sme na tento film neuveriteľne hrdí a nevieme sa dočkať, kedy vám všetkým 1. júna opäť poskytneme dôvod báť sa tmy.” Film Strašiak je adaptáciou diela majstra hororu Stephena Kinga – ‘The Boogeyman’. (Cinemart)

 

Sobota, nedeľa 17:00 MEGA SUPER

Žáner: Animák

Nemusíte byť superhrdinovia, aby ste boli super. Hedviga má jedenásť a svet sa jej otočí naruby. Dostane totiž možnosť prevziať úlohu superhrdinky po svojom otcovi. Keď však nechtiac sprala otcov kostým, on už nemôže viac byť slávnym Superlevom. Nemotorná Hedviga, ktorá miluje počítačové hry, o možnosť stať sa superhrdinkou príde, keď si jej otec namiesto nej vyberie jej bratranca Adriana. Musí teda okamžite konať! (Continental film)

 

Nedeľa 20:00 Toto je môj foter

Žáner: Komédia

Mladý muž Sebastian musí vziať svojho nie práve najreprezentatívnejšie talianskeho otca na víkend do luxusného sídla medzi excentrických amerických snobov. Zdá sa, že toto bude víkend, na ktorý nikto zo zúčastnených tak skoro nezabudne. Svojrázneho otca hlavného hrdinu a skutočnú taliansku pohromu hrá Robert De Niro vo svojej najlepšej komediálnej forme. Sebastian dostane pozvanie stráviť víkend s rodičmi svojej snúbenice. Má to však jeden taliansky háčik. Na návštevu honosného sídla bohatých, výstredných Američanov je nútený zobrať aj svojho otca Salva. Salvo je taliansky prisťahovalec, holič z New Yorku, prostoreký, obyčajný chlapík „klasického strihu“, ktorý sa do modernej doby a slušne vychovanej bohatej americkej rodiny vôbec nehodí. Sebastian sa bojí, že ho otec poriadne strápni, a jeho obavy sú naozaj opodstatnené. Víkend sa zmení na stret dvoch úplne odlišných svetov a hneď po príchode sa strhne lavína bláznivých situácií a trapasov. Hostiteľku, ktorá sa snaží prežiť túto taliansku katastrofu na svojom panstve, hrá Kim Cattrall zo seriálu Sex v meste. (Bontonfilm)

 

Sledujte: 

FB: Kino Šaľa

Instagram: kino.sala

Vstupenky si môžete zakúpiť online na stránke kina: http://www.kino.sala.sk/klient-393/kino-130