Domov   >  Kino
publikované: 14.11.2022 - 11:29  //  aktualizácia: 14.11.2022 - 11:55  //  zobrazené: 1090

Hranice lásky, Websterovci vo filme, Menu, Krokodíl Lyle

Streda 20:00 Hranice lásky

Žáner: Erotický, Romantický, Dráma

Petr a Hana, partneri v živote aj práci, sa po rokoch otvoria zdieľaniu svojich nevypovedaných erotických fantázií. Čo začíná ako nevinná konverzácia, postupne prechádza do experimentovania s nemonogamným pojatím vzťahu. Okúsenie sexuálnej slobody má však pre každého partnera inú príchuť. Režisér Tomasz Wiński sa vydáva vo svojom celovečernom debute do miest, ktoré sú pre veľa párov tabu. Hranice lásky neskúmajú iba rôzne podoby intimity, ale aj možnosti ich plastického zachytenia na plátne, pretože samotní protagonisti sa mimo iného navzájom natáčajú na mobil. V hlavných úlohách sa objavujú Matyáš Řezníček a Hana Vagnerová, ktorá spolupracovala na námete a scenári filmu. (zdroj: Filmtopia)

 

Sobota 17:00 Websterovci vo filme

Žáner: Rodinný, Animovaný

Websterovci sú pavúčia rodina ako každá iná, a predsa sú výnimoční. Školáčka Lili už zažila viacero dobrodružstiev, ale teraz príde to najväčšie a najnebezpečnejšie: stretnutie s človekom! Ona, malá pavúčica, sa skamaráti s veľkým dievčatkom z ľudského sveta. Spolu zistia, čo je pri skutočnom priateľstve dôležité. Renomovaní tvorcovia sú zárukou kvalitného detského programu, ocenenia Websterovci zbierajú po celom svete. (zdroj: Magicbox)

 

Sobota  a nedeľa 20:00 Menu

Žáner: Horor, Thriller

Mladý pár cestuje na odľahlý ostrov, aby navštívil a zažil exkluzívnu reštauráciu, kde šéfkuchár pripraví bohaté menu s niekoľkými šokujúcimi prekvapeniami. (zdroj: Cinemart)

 

Nedeľa 17:00 Krokodíl Lyle

Žáner: Rodinný, Animovaný, Komédia

Keď sa rodina Primmovcov presťahuje do New Yorku, ich malý syn Josh sa snaží zvyknúť si na novú školu a nových priateľov. Všetko sa zmení, keď v podkroví svojho domu objaví spievajúceho krokodíla, ktorý miluje kúpele, kaviár a dobrú hudbu. Josh sa so spievajúcim krokodílom veľmi rýchlo spriatelí, ale keď sa objaví zlý sused pán Grumps, existencia krokodíla Lyleho je ohrozená. Pre záchranu Lyleho sa rodina Primmovcov musí spojiť s jeho charizmatickým majiteľom Hectorom a ukázať svetu, že rodina môže vzniknúť na najneočakávanejších miestach a na veľkom spievajúcom krokodílovi nie je nič zlé. (zdroj: ITA film)

 

Vstupenky na jednotlivé premietania si môžete zakúpiť online na stránke kina: http://www.kino.sala.sk/