Domov   >  Kino
publikované: 10.10.2022 - 11:54  //  aktualizácia: 10.10.2022 - 12:17  //  zobrazené: 1034

Halloween končí, The Woman King, Websterovci vo filme, Pani Harrisová ide do Paríža

Trailery k filmom na tento týždeňheart

Streda 20:00 Pani Harrisová ide do Paríža

Dráma, Komédia 50. roky. Ovdovelá upratovačka z Londýna sa bláznivo zamiluje do šiat značky Dior a rozhodne sa, že si musí jedny zaobstarať.(zdroj: Cinemart)

 

Štvrtok a piatok 20:00 The Woman King

Akčná dráma Woman King je pozoruhodný príbeh ženskej vojenskej jednotky, ktorá v r.1800 zúrivou nemilosrdnosťou bránila africké Dahomenjské kráľovstvo. Snímka Woman King, inšpirovaná skutočnými udalosťami, prináša impozantný príbeh generálky Naniscy (Držiteľka Oscara, Viola Davis), ktorá cvičí ďalšiu generáciu bojovníčok s jediným cieľom - pripraviť ich na boj s nepriateľom, ktorý chce zničiť ich spôsob života. Za niektoré veci stojí za to bojovať....(zdroj: ITA film)

 

Piatok 17:30, Sobota a nedeľa 17:00 Websterovci vo filme

Websterovci sú pavúčia rodina ako každá iná, a predsa sú výnimoční. Školáčka Lili už zažila viacero dobrodružstiev, ale teraz príde to najväčšie a najnebezpečnejšie: stretnutie s človekom! Ona, malá pavúčica, sa skamaráti s veľkým dievčatkom z ľudského sveta. Spolu zistia, čo je pri skutočnom priateľstve dôležité. Renomovaní tvorcovia sú zárukou kvalitného detského programu, ocenenia Websterovci zbierajú po celom svete. Tešíme sa na nové pavúčie príbehy na kinoplátne.(zdroj: Magicbox)

 

Sobota, nedeľa 20:00 Halloween končí

Po 45 rokoch dospieva najuznávanejšia hororová séria v histórii filmu k svojmu epickému a desivému záveru. Laurie Strode sa naposledy postaví stelesneniu zla v podobe Michael Myersa v záverečnej konfrontácii, ktorá sa nepodobá žiadnej z predchádzajúcich. Prežije len jeden z nich. Štyri roky po udalostiach zachytených vo filme Halloween zabíja žije Laurie s vnučkou Allyson a dokončuje svoje pamäte. Michaela Myersa od tej doby nikto nevidel. Lauria sa potom, čo mu dovolila určovať a riadiť jej realitu po celé desaťročia, rozhodla oslobodiť od strachu a hnevu a prijať život. Ale keď je mladý muž, Corey Cunningham, obvinený zo zabitia chlapca, ktorého strážil, zapáli to kaskádu násilia, ktorá donúti Laurie, aby sa raz a navždy postavila zlu, ktoré nedokáže ovládať. (zdroj: Cinemart)

 

Vstupenky na premietania si môžete zakúpiť online na web stránke kina: http://www.kino.sala.sk/