Domov   >  Kino
publikované: 28.11.2022 - 11:17  //  aktualizácia: 28.11.2022 - 11:53  //  zobrazené: 882

Grand Prix, Bones and all, Neobyčajný svet, Superžena. Krokodíl Lyle, Vianočný príbeh, Čierny Panter, Za všetkým hľadaj ženu

Program kina 30.11.- 4.12.2022

 

Streda 20:00 Grand Prix

Žáner: Komédia

Film rozpráva príbeh dvoch bratrancov Romana (Kryštof Hádek) a Emila (Robin Ferro), ktorých snom je dostať sa na závody Formule 1. Roman vedie krachujúci autobazár na okraji mesta, má tri deti a energickú manželku (Anna Kameníková). Emil, absolútny poriadku, si piple svoju autodielňu v centre a o autách vie takmer všetko. Keď jedného dňa Emil v televíznej súťaži vyhrá vstupenky na Veľkú cenu Španielska v Barcelone, netuší ani jeden z nich, že ich výlet za snom sa zmení na divokú jazdu naprieč Európou. (zdroj: Magicbox)

 

Štvrtok 20:00 Bones and all

Žáner: Horor, Romantický, Dráma

Zaľúbia sa do seba a vydajú sa na cestu Amerikou osemdesiatych rokov. Okrem lásky ich však spája aj neodolateľná chuť na ľudské mäso... Maren je mladá žena, ktorá chce to isté, čo my všetci – byť rešpektovaná, byť obdivovaná, byť milovaná. Komplikuje jej to však zvláštna potreba, ktorou trpí odmalička. Vyčíta si, že sa jej kvôli čudesným chúťkam rozpadla rodina a má množstvo otázok. Rozhodne sa vypátrať svoju odcudzenú matku a na ceste spoznáva charizmatického mladíka menom Lee, ktorý má rovnakú potrebu ako ona sama. Zvláštne spojenectvo nesúrodej dvojice rýchlo prerastie v lásku až do špiku kostí, na dlhej ceste ich však čaká množstvo prekážok. (zdroj: Continental film)

 

Piatok 17:30 Neobyčajný svet

Žáner: Animovaný, Dobrodružný

Príbeh nového animované filmového dobrodružstvo od štúdia Walt Disney Animation s názvom “Neobyčaný svet” sa vydáva hlboko do neprebádanej a tajomnej krajiny, kde na legendárnych Kladov, rodinu prieskumníkov, čakajú fantastické stvorenia, ktoré ohrozujú ich poslednú a zďaleka najdôležitejšiu misiu. (zdroj: Cinemart)

 

Piatok 20:00 Superžena

Žáner: Komédia, Poviedkový

Šesť chlapov - scenáristov dostalo zadanie napísať filmovú poviedku na tému: ako si predstavuješ superženu? Táto nevyčerpateľná studnica ženského sveta dostáva cez scenáristov až nečakane prekvapivé zápletky a vyznenia. Stretávame sa so ženami v rôznych situáciách, ktoré na prvý pohľad nemajú nič spoločné s predstavou ženy v superlatívoch a o to sú poviedky prekvapivejšie...(zdroj: Continental film)

 

Sobota 17:00 Krokodíl Lyle

Žáner: Rodinný, Animovaný, Komédia

Keď sa rodina Primmovcov presťahuje do New Yorku, ich malý syn Josh sa snaží zvyknúť si na novú školu a nových priateľov. Všetko sa zmení, keď v podkroví svojho domu objaví spievajúceho krokodíla, ktorý miluje kúpele, kaviár a dobrú hudbu. Josh sa so spievajúcim krokodílom veľmi rýchlo spriatelí, ale keď sa objaví zlý sused pán Grumps, existencia krokodíla Lyleho je ohrozená. Pre záchranu Lyleho sa rodina Primmovcov musí spojiť s jeho charizmatickým majiteľom Hectorom a ukázať svetu, že rodina môže vzniknúť na najneočakávanejších miestach a na veľkom spievajúcom krokodílovi nie je nič zlé. (zdroj: ITA film)

 

Sobota 20:00 Vianočný príbeh

Žáner: Komédia

Originálna snímka plná nečakaných situácií, emócií, dojemných chvíľ, ale aj zábavy odkrýva rodinné vzťahy u Skálov, kde „vládne“ známa herečka Skálová v podaní Jiřiny Bohdalovej. Jej syn stvárnený Karlom Rodenom rieši svoju prostorekosť a priateľku. U Pazderkov sa zase preberajú nepozvaní hostia a vzájomné vzťahy, ale pri sviatočnom stole sa nakoniec stretnú všetci tí, ktorí tam patria. Na horách sa sviatky rozhodne osláviť Viktorova rodina, ktorá rieši manželský ,,štvoruholník,, – on, ona, jej milenec a opatrovateľka v podaní Hynka Čermáka, Jany Plodkovej, Jana Nedbala a Sáry Sandeva. (zdroj: Cinemart)

 

Nedeľa 17:00 Čierny Panter: Navždy Wakanda

Žáner: Akcia, Dráma

Kráľovná Ramonda (Angela Bassett), Shuri (Letitia Wright), M'Baku (Winston Duke), Okoya (Danai Gurira) a Dora Milaje (Ivy Haralson) bojujú o ochranu svojho národa pred zasahujúcimi svetovými mocnosťami potom, čo sa rozšírili správy o smrti kráľa T'Chally. Zatiaľ čo sa obyvatelia Wakandy snažia prijať svoju ďalšiu kapitolu, hrdinovia sa musia spojiť a s pomocou Nakii (Lupita Nyong'o) a Everetta Rossa (Martin Freeman) vytvoriť nový svet pre kráľovstvo Wakanda. (zdroj: Cinemart)

 

Nedeľa 20:00 Za všetkým hľadaj ženu

Žáner: Romantický, Komédia

Tridsaťročná Alex (Hana Vagnerová) neprežíva práve šťastné obdobie s priateľom a keď stretne staršieho charizmatického Alberta (Marek Vašut), podľahne jeho šarmu. Okamžite sa zamiluje, ale čoskoro narazí na jeho tvrdú škrupinu. V tej chvíli prichádzajú na pomoc jej kamarátky a vymyslia na Alberta pascu, do ktorej sa postupne chytá... avšak osud sa občas so vzťahmi zahráva a prináša prekvapenia. Osobitá vzťahová komédia s hviezdnym hereckým obsadením a množstvom slovného aj situačného humoru. (zdroj: Continental film)

 

Vstupenky si môžete zakúpiť online na webe kina: http://www.kino.sala.sk/