Domov   >  Kino
publikované: 27.05.2019 - 08:35  //  aktualizácia: 27.05.2019 - 10:24  //  zobrazené: 2162

Godzilla sa vracia! + Súťaž!

Po voľnejšom kino týždni ukončíme máj vo veľkom štýle so samými filmovými novinkami! Tešíte sa? My áno! :)

FK: VŠETCI TO VEDIA
29. 5. 2019 - 20:00

Záhadné zmiznutie jedného z hostí počas svadobnej oslavy odhalí mnohé rodinné tajomstvá. Krásna Laura prichádza do rodného Španielska na svadbu svojej sestry. Bujarú oslavu v kraji slnečných viníc však naruší zmiznutie jedného z hostí. Čoskoro sa ukáže, že pod povrchom driemu staré krivdy a tajomstvá, ktoré mali zostať zabudnuté. Najslávnejší filmový pár súčasnosti Penélope Cruz a Javier Bardem excelujú v hlavných úlohách dávnych milencov, medzi ktorými to nikdy neprestalo iskriť. Psychologický thriller dvojnásobného držiteľa Oscara Asghara Farhadiho bol otváracím filmom festivalu v Cannes.
Trailer k filmu:

 

GODZILLA II: KRÁĽ MONŠTIER
30. 5. 2019 a 2. 6. 2019 - 20:00

Po celosvetovom úspechu filmov Godzilla a Kong: Ostrov lebiek uvidíme v kinách ďalšiu kapitolu z filmového monstrsveta: Godzilla II Kráľ monštier. Vo výpravnom akčnom dobrodružstve sa Godzilla stretne s jednými z najznámejších monštier v histórii popkultúry. Nový film sleduje osudy kryptozoologickej agentúry Monarch, ktorej členovia si zmerajú sily s armádou obrovských monštier, vrátane impozantnej Godzilly. Tá sa stretne s gigantickou rádioaktívnou morou Mothrou, Kaiju Rodan a aj svojim najväčším nepriateľom, trojhlavým Kingom Ghidorahem. Keď tieto predpotopné druhy, ktoré boli doteraz považované za obyčajné mýty, opäť ožijú, začnú bojovať o nadvládu a samotná existencia ľudskej rasy tak visí na vlásku.
Trailer k filmu:

+ na FB stránkach kina Šaľa (https://www.facebook.com/Kino-%C5%A0a%C4%BEa-469578696530365/) práve prebieha súťaž o parádne filmové Godzilla tričko!!

 

ALADIN
31. 5. 2019 a 2. 6. 2019 - 17:30

Živá a akčná adaptácia animovanej klasiky je vzrušujúcim príbehom o šarmantnom pouličnom zlodejíčkovi Aladinovi, odvážnej a cieľavedomej princeznej Jasmíne a džinovi, ktorý môže byť kľúčom k ich budúcnosti.
Trailer k filmu:

 

MAMA
31. 5. 2019 a 1. 6. 2019 - 20:00

Keď ste teeneger a cudzí človek vám ponúkne, že môžete usporiadať párty v suteréne jeho domu, mali by ste sa mať na pozore. Nič totiž nie je zadarmo, ako dokazuje oscarová Octavia Spencer v temnom thrilleri Mama. Pre partičku stredoškolákov z malého amerického mestečka je kľúčom k úspešnému víkendu nájsť ľubovoľného dospeláka, ktorý im kúpi alkohol. Osamelá pani Sue Ann (Octavia Spencer) je v tomto smeru darom z nebies. Nielen, že teenagerom bez mrknutia oka kúpi prepravku s alkoholom, ale navyše im ponúkne aj pivničné priestory vo svojom odľahlom dome, aby si ho tam mohli vypiť a trochu sa pritom zabaviť. „Mama“ Sue Ann má len pár drobných podmienok. Aspoň jeden z účastníkov musí zostať triezvy, aby ostatných mohol bezpečne odviezť domov. V jej dome sa nesmie nadávať a nikto nesmie chodiť hore, do obytných priestorov domu, čo sú na prvý pohľad celkom splniteľné podmienky. A tak sa miestne deti stretávajú u mamy častejšie a častejšie. Avšak do párty pohody sa pomaly začínajú vkrádať temnejšie tóny, keď sa zrazu z nadštandardnej pohostinnosti domácej pani stane zvláštny druh posadnutosti a istota, že raz príde deň, keď za to bude niečo chcieť naspäť. Z dokonalého sna všetkých teenagerov sa rýchlo stane nočná mora a najlepšie miesto v meste sa premení v najhoršie miesto na Zemi. Ona vám to predsa hovorila detičky. Hore ste nemali chodiť.
Trailer k filmu:

 

BLESKOVÝ MANU
1. 6. 2019 - 17:30

Mávni krídlami a nechaj sa niesť. Malý Manu je výborný letec a teší sa na skúšku z lietania, ktorú musí podstúpiť každá čajka, aby sa mohla s celým kŕdľom bezpečne vydať na zimu do južných krajín. Nešťastnou náhodou ale skončí ako zmoknutá sliepka v mori a musí si vypočuť posmešky od mladších čajok a výčitky od tých dospelých. Na morskú čajku je totiž nezvyčajne malý a nie je sa čo čudovať. V skutočnosti je Manu dážďovník, medzi čajky sa ako mláďa tak nejako omylom priplietol, získal si srdcia jedného páru a už s nimi zostal. Teraz sa však dozvedel pravdu, objavil iné dážďovníky, dokonca jednu slečnu a odchádza s nimi z domovského hniezda za dobrodružstvom. 
Trailer k filmu:

 

Viac info o vstupenkách nájdete na: http://www.kino.sala.sk/.
Tešíme sa na vás!