Domov   >  Kino
publikované: 02.11.2018 - 14:56  //  aktualizácia: 02.11.2018 - 15:21  //  zobrazené: 1750

Freddie Mercury v našom kine!!!

Ich hudba je výnimočná! Jeho príbeh ešte viac! 
Verím, že dnes alebo zajtra večer bude každý správny fanúšik skupiny Queen sedieť v našom kine! 
V piatok aj v sobotu o 20:00 premietame drámu o živote Freddieho Mercuryho Bohemian Rhapsody! 

BOHEMIAN RHAPSODY
2. , 3. 11. 2018 (piatok, sobota) - 20:00

Film Bohemian Rhapsody je oslavou rockovej skupiny Queen, jej hudby a predovšetkým Freddieho Mercuryho, ktorý svojou tvorbou aj životom vzdoroval všetkým stereotypom, vďaka čomu sa stal jedným z najvýraznejších umelcov svojej doby. Film mapuje raketový vzostup nekonvenčnej skupiny prostredníctvom ich revolučného zvuku a ikonických skladieb ako napr. We Will Rock You, We Are the Champions alebo práve Bohemian Rhapsody. Ich príbeh začína bleskovým štartom, pokračuje neriadenou životnou špirálou a vrcholí nezabudnuteľným, strhujúcim vystúpením na koncerte Live Aid v roku 1985. Na jeho pódiu Queen v čele s charizmatickým Freddiem predviedli jednu z najväčších show v histórii rocku. Ich hudba bola a stále je obrovskou inšpiráciou pre celý svet. Brian May, gitarista skupiny Queen, s filmármi úzko spolupracoval a ich prácu hodnotí slovami: "Film Bohemian Rhapsody rozpráva o rodinách a vzťahoch, o túžbach, o smútku a sklamaniach, ale hlavne o víťazstvách a naplnených snoch. A to spôsobom, ktorý sa dotkne každého. Nebola to ľahká cesta - ale všetky najdôležitejšie cesty sú takéto! Rami, Lucy a štáb dali dohromady monumentálnu show - oveľa lepšiu ako je originál!"
Trailer k filmu:

 

Luskáčik a štyri kráľovstvá
2. 11. 2018 (piatok) - 17:30
3., 4. 11. 2018 (sobota, nedeľa) - 16:00

Všetko, po čom Klára túži, je kľúč – jedinečný kľúč, ktorý otvorí skrinku so vzácnym darom od jej zosnulej matky. Zlatá niť, ktorú dostane od svojho krstného otca Drosselmeyera (Morgan Freeman), ju ku kľúču zavedie, lenže kľúč okamžite zmizne vo fantastickom a tajomnom paralelnom svete. Tam sa Klára stretne s vojakom-luskáčikom Filipom, myšacou armádou a regentmi, ktorí spravujú tri kráľovstvá: Krajinu snehu, Krajinu kvetov a Krajnu sladkostí. Klára a Filip musia prejsť zlovestným Štvrtým kráľovstvom, kde panuje krutá vládkyňa (Helen Mirren), aby získali Klárin kľúč a vrátili harmóniu nestabilnému svetu.
Trailer k filmu:

THE PERFECT KISS
3., 4. 11. 2018 (sobota, nedeľa) - 18:00 

Každý hľadá šťastie, no keď vám ťahá na tridsať a stále žijete s rodičmi, ktorí sa k vám správajú ako k dieťaťu, ste bez práce a láska je v nedohľadne, hľadáte ešte intenzívnejšie. Tanya Cova žije s rodičmi v severoamerickom meste v trochu všednej americkej spoločnosti. Jej rodičia, bývalí tajní agenti pre nemenovanú východnú ríšu, už toho majú dosť a chcú ju zúfalo vydať za syna ich starej známej. Po pôvabnej Tanyi však túži aj miliardár Brian Demarrias. Do toho všetkého príde nečakaný bozk v parku. Ktorý z nich je pre Tanyu tým pravým?
Trailer k filmu:

VENOM
4. 11. 2018 (nedeľa) - 20:00

Tom Hardy sa predstaví ako jeden z najznámejších komiksových antihrdinov od Marvelu.
Keď sa novinár Eddie Brock stane hostiteľom nebezpečného mimozemského symbionta, stáva sa z neho jedna z najväčších hrozieb pre ľudstvo, no najmä pre neho samého.
Trailer k filmu:

Viac info o vstupenkách a o programe šalianskeho kina nájdete na: http://www.kino.sala.sk/.