Domov   >  Kino
publikované: 08.04.2019 - 14:17  //  aktualizácia: 08.04.2019 - 14:39  //  zobrazené: 1690

Filmové novinky tohto týždňa!

Čaká nás krátky, ale o to intenzívnejší filmový kino týždeň!
 

ARCTIC: ĽADOVÉ KRÁĽOVSTVO 
10. 4. 2019 (streda) - 20:00

Jeden z najlepších filmov o prežití, aký kedy vznikol.
Popis Muž z havarovaného lietadla uviazne v Arktíde, nepriaznivej a opustenej ľadovej pustatine, kde bojuje o svoje prežitie. Postupne sa ale naučil ako bojovať so zimou a víchricami, ako byť ostražitý voči ľadovým medveďom a ako si uloviť potravu...Nečakaná udalosť ho však prinúti vyraziť na dlhú a nebezpečnú expedíciu, ktorá rozhodne o jeho prežití.
Trailer k filmu:

 

 

PRINC KRASOŇ
14. 4. 2019 (nedeľa) - 16:00

Ešte keď bol malý chlapček, zlomyseľne ho zakliala zlá kráľovná. Odvtedy sa do neho každé dievča v kráľovstve beznádejne zaľúbi. Aby prelomil kliatbu a našiel pravú lásku, vydá sa na dobrodružnú cestu. Spoločnosť mu robí neznámy cudzinec Lenny o ktorom ani netuší, že to v skutočnosti dievča Lenore, prezlečené za chlapca a jediné dievča v krajine na ktorú kliatba neplatí. Rozprávka od tvorcov Shrek prinesie vtipný príbeh pre celú rodinu o odvážnych a správnych rozhodnutiach či pravej láske...
Trailer k filmu:

 

 

AFTER: BOZK 
14. 4. 2019 (nedeľa) - 18:00

Tessa je slušne vychované dievča, ktoré randí s milým, spoľahlivým chlapcom. V živote má jasný cieľ, ambície a matku, ktorá dohliada, aby to tak zostalo. Lenže hneď v prvý deň na vysokoškolskom internáte narazí na Hardina, chalana so strapatými hnedými vlasmi, sebavedomým britským prízvukom, s pírsingom v pere a ten jej nabúra všetky ideály, v ktoré dovtedy verila… Knižný bestseller a fenomén sa dočkal filmového spracovania!
Trailer k filmu:




 

CYNTORYN ZVIERATIEK
14. 4. 2019 (nedeľa) - 20:00

Doktor Louis Creed (Jason Clarke) sa so svojou manželkou a dvoma deťmi presťahoval z veľkomesta na vidiek, do veľkého domu na okraji lesa, v ktorom sa ukrýva cintorín domácich zvierat. Na ten miestne deti už od nepamäti pochovávajú svoje domáce zvieratká, ktoré zomreli buď prirodzenou smrťou alebo sa stali obeťami rušne cesty, ktorá pretína mestečko. Zatiaľ čo otec a lekár Louis sa k smrti stavia pragmaticky ako k definitívnemu koncu života, jeho žena Rachel (Amy Seimetz) má po hrôzostrašných zážitkoch z detstva s témou smrti obrovské problémy a je pre ňu veľmi dôležité pred „vedomým konečnosti“ ochrániť svoje dve deti. Keď sused, Jud Crandall (John Lithgow), nájde ležať pri ceste mŕtvu mačku ich dcéry Ellie, rodičia zrazu nevedia, ako to dcére vysvetliť. Je to práve Jud, kto Louisovi poradí, že keď mačku čo najskôr pochovajú na zvieracom cintoríne, nebudú jej musieť povedať vôbec nič. Mačka sa však jedného dňa vráti, trochu viac divokejšia, trochu nebezpečnejšia, trochu iná. Jej návrat spustí lavínu desivých udalostí, ktoré Louisovi a jeho blízkym totálne zmení život. Smrť mačky totiž nebola ani zďaleka posledným úmrtím. Louis sa nakoniec chytá zúfalej nádeje, ktorú mu ponúka cintorín zvierat. Aj keď je pred ním varovaný desivými snami, napriek tomu sa Louis rozhodne ešte raz vyskúšať jeho silu. Nemôže totiž inak.
Trailer k filmu:

 

Viac info o vstupenkách na: www.kino.sala.sk.

Tešíme sa na vás!