Domov   >  Zaujímavosti
publikované: 22.11.2016 - 09:19  //  aktualizácia: 22.11.2016 - 09:43  //  zobrazené: 2040

Farmárske trhy sa lúčia v duchu Vianoc

Dnešné Farmárske trhy nám priniesli opäť príjemné novinky. Zatiaľ čo naposledy ste si mohli zaobstarať teplé papuče, dnes v stánkoch nájdete aj krásne vianočné ozdoby.

Najkrajšie sviatky roka sú tu už takmer o mesiac a preto neváhajte a potešte sa novými ozdobami, ktoré do vašich domovov prinesú čaro zimnej rozprávky. Ale nezabudnite sa zastaviť ani pri obľúbenom čerstvom pečive a vynikajúcich syroch. "Farmári" sú tu pred zimnou prestávkou poslednýkrát, najbližšie prídu pravdepodobne až v marci, v závislosti od počasia. Preto nevynechajte ani stánky s obľúbenými koláčmi, ale aj voňavými zabíjačkovými dobrotami, ktorým len málokto odolá. Pri prechádzaní trhmi vám do nosa určite vrazí aj vôňa horúcich trdelníkov a z druhej strany vás už klasicky víta obľúbená káva. Farmári vás srdečne pozývajú!

Počas farmárskej zimnej prestávky sa ale nezabudnite zastaviť na vianočných trhoch vo Veči od 8.-11. decembra a v Šali od 13.-22. decembra.

 

(alx)

Sledujte nás aj na Facebook/MESTO ŠAĽA. Staňte sa členom oficiálnej skupiny Mesta Šaľa.  Kliknite si sem:https://www.facebook.com/groups/327353394042257/