Domov   >  Kino
publikované: 24.10.2022 - 13:52  //  aktualizácia: 24.10.2022 - 14:07  //  zobrazené: 1415

Diablova korisť, Klamár na plný úväzok, Buko, Princ mamáčik, Krokodíl Lyle

Streda 20:00 Buko

Žáner: Dráma, Komédia

Buko je kôň. A tiež je to „dar z nebies“, ktorý vyzerá ako zlý vtip, pretože jeho nová majiteľka sa koní bojí. Film Alice Nellis rozpráva o tom, že šťastie praje pripraveným a tiež tým, ktorí sa svojmu strachu dokážu postaviť. Jarmila sa po strate muža ocitne na životnej križovatke, kde sa musí rozhodnúť, či zvyšok života už len trpezlivo „prečká“, alebo sa vzoprie a vrhne sa do dobrodružstva s neistým koncom. Napriek dobre mieneným radám svojich dospelých detí si zvolí druhú možnosť. Tou je život na chalupe v romantickej divočine uprostred Máchovho kraja, kde to mal rád predovšetkým jej muž. Ten jej navyše v závete odkázal vyslúžilého cirkusového koňa Buka, čo na prvý pohľad vyzerá ako drsný vtip, pretože Jarmila sa koní bojí. S pomocou susedov sa rozhodne vzniknutej situácii postaviť čelom a čoskoro zisťuje, že aj keď to tak spočiatku nevyzeralo, práve s týmto koňom by sa jej do života mohlo vrátiť šťastie. (zdroj: Cinemart)

 

Štvrtok 20:00 Klamár na plný úväzok

Žáner: Komédia

Jérôme je nenapraviteľný klamár. Jeho rodina ani kamaráti už neznesú jeho každodenné výmysly a snažia sa mu dohovoriť. Jérôme však nepočúva, čo mu hovoria. Zaplieta sa do lží čoraz viac, až kým ho nezasiahne kliatba a jeho klamstvá sa začnú stávať skutočnosťou. A vtedy začne ozajstná nočná mora. (zdroj: Continental film)

 

Sobota 17:00 Princ mamáčik

Žáner: Rozprávka

Princ Ľudovít Otomar Karol XII rodený Vznešený (Jan Budař) má veľmi blízko k svojej milujúcej mamičke, kráľovnej Ľudmile (Jana Nagyová). Ľudovít je však na princa trochu starý, má 39 rokov. Bojí sa takmer všetkého, nechce sa oženiť a väčšinu života trávi poflakovaním sa po honosnom zámku a priľahlých poliach. Múdry kráľ Radomil (Martin Huba) mu preto pripraví nečakaný darček. Princ sa jedného rána prebudí v lese v obyčajných šatách a v sprievode drsného rytiera Hudrovala (Ondřej Vetchý) sa má vydať do sveta, aby zistil, o čom je život, a možno konečne aj dospel. Na jeho veľkej dobrodružnej ceste ho čakajú zážitky, o ktorých doteraz čítal len v knihách. Stretne sa s mocným čarodejníkom, zlými čarodejnicami, duchom a samotnou pani Smrťou a možno nájde aj lásku svojho života Čo na to povie milovaná mamička? A bude kráľ otec s jeho „výkonom” spokojný? (zdroj: Bontonfilm)

 

Sobota a nedeľa 20:00 Diablova korisť

Žáner: Horor

Zvyšujúci sa počet démonických posadnutí po celom svete donúti Katolícku cirkev znovu otvoriť školu na výučbu kňazov v rituáloch exorcizmu. Tú začne navštevovať aj sestra Ann, aj keď je mníškam zakázané vykonávať exorcizmus. Hneď pri prvom prípade sa však sestra Ann stretne s tým istým démonom, ktorý v jej detstve posadol mamu. (zdroj: Forum film)

 

Nedeľa 17:00 Krokodíl Lyle

Žáner: Rodinná komédia

Keď sa rodina Primmovcov presťahuje do New Yorku, ich malý syn Josh sa snaží zvyknúť si na novú školu a nových priateľov. Všetko sa zmení, keď v podkroví svojho domu objaví spievajúceho krokodíla, ktorý miluje kúpele, kaviár a dobrú hudbu. Josh sa so spievajúcim krokodílom veľmi rýchlo spriatelí, ale keď sa objaví zlý sused pán Grumps, existencia krokodíla Lyleho je ohrozená. Pre záchranu Lyleho sa rodina Primmovcov musí spojiť s jeho charizmatickým majiteľom Hectorom a ukázať svetu, že rodina môže vzniknúť na najneočakávanejších miestach a na veľkom spievajúcom krokodílovi nie je nič zlé. (ITA film)

 

Vstupenky na premietania si môžete zakúpiť online na web stránke kina: http://www.kino.sala.sk/