Domov   >  Zaujímavosti
publikované: 15.05.2017 - 15:26  //  aktualizácia: 15.05.2017 - 16:43  //  zobrazené: 2317

Deti vstúpili na rozprávkovú míľovú cestu

Druhú májovú nedeľu sme oslavovali sviatok tých najcennejších žien v našom živote - našich mamičiek. Pri príležitosti osláv Dňa matiek sa v sobotu 13.mája konala v Šali dlhoočakávana akcia určená pre deti a ich rodičov: Míľa pre mamu pod organizáciou MC Mamy mamám Šaľa.

Výnimočné podujatie bolo síce vzhľadom na nepriaznivé počasie trochu posunuté, ale slniečko na nás nakoniec vykuklo. Takmer 600 účastníkov si využilo podujatie naplno: detičky sa vozili na kolotoči, kreslili, maľovali na tvár a súťažili v nemocničnom parku na rozprávkovej míľovej ceste. Po prekonaní všetkých stanovísť ich čakala odmena a možnosť zúčastniť sa tomboly s krásnymi cenami. Žiadne z detičiek si nenechalo ujsť ani návštevu nášho Babičkinho dvora, kde po sliepočkách pribudli aj poníky. Niektoré z nich mali aj to šťastie si poníka pri jeho prechádzke parkom pohladkať. Najväčším zadosťučinením boli pre každého iskričky v očiach každého dieťatka.

Najmilšiu oslavu Dňa matiek sme pre Vás zdokumentovali, tak si otvorte fotogalériu a ponorte sa do sveta rozprávky a veselých detských úsmevov.

(alx)

 

Sledujte nás aj na Facebook/MESTO ŠAĽA. Staňte sa členom oficiálnej skupiny Mesta Šaľa.  Kliknite si sem:https://www.facebook.com/groups/327353394042257/