Domov   >  Kino
publikované: 25.07.2019 - 15:14  //  aktualizácia: 25.07.2019 - 15:37  //  zobrazené: 2247

Chystáte sa do kina?

LOLI PARADIČKA
25. 7. 2019 - 20:00

VÝCHOD, LÁSKA, PEŇEŽI.
Romantická komédia o láske dvoch „nešťastníkov“ z východného Slovenska. Smiešno-smutný príbeh o nádeji a trpkosti života. Keď sa Milan, jarmočný predavač cukroviniek, dozvie, že Veronka mu ukradla dva turecké medy, pretože bola hladná, zľutuje sa nad ňou a kúpi jej obed. Veronka sa chce Milanovi odvďačiť a ponúkne sa mu za predavačku do stánku. Medzi oboma to zaiskrí a po búrlivej noci v lacnej ubytovni na okraji mesta sa do seba zaľúbia a začnú si plánovať spoločný život. Veronke pritom neprekáža, že Milan nemá nohu. Milanovi zasa neprekáža, že Veronka je Rómka. Prijme však takúto „nekonvenčnú“ dvojicu aj spoločnosť? Podarí sa Milanovi a Veronke obhájiť svoju lásku?
Trailer k filmu:

 

PSIA DUŠA 2
26. 7. 2019 - 18:00

NA NIEKTORÉ PRIATEĽSTVÁ JEDEN ŽIVOT NESTAČÍ!
PSIA DUŠA 2 je voľné pokračovanie úspešného filmu o vernom psom kamarátovi, ktorý nakoniec nájde svojho strateného pána. Bailey je dobrý pes. Má za sebou niekoľko rušných a pohnutých životov, ale svoju misiu splnil a teraz si spokojne žije u svojej rodiny. Až kým sa neobjaví nový prírastok – malá Clarity, ktorá bude tiež čoskoro potrebovať svojho verného štvornohého ochrancu. A Bailey svojmu pánovi sľúbi, že sa o ňu postará. Podmanivý príbeh nádeje, bezhraničnej oddanosti a najmä lásky chytí za srdce nielen majiteľov domácich miláčikov.
Trailer k filmu:

 

SPOLUJAZDA
26., 27. 7. 2019 - 20:00

Stu je trochu neurotický vodič Uberu, ktorý chce za každú cenu čo najlepšie slúžiť svojím zákazníkom. Vic je drsný policajt, ktorý má v pláne chytiť nebezpečného zločinca. Keď sa ich cesty pretnú, začína šialená jazda, pri ktorej im bude neustále hroziť strata nielen zdravého rozumu ale občas aj života. Nesmelý vodič Uberu Stu (Kumail Nanjiani) túži po päťhviezdičkových hodnoteniach od svojich zákazníkov a tak sa snaží urobiť všetko pre ich maximálne pohodlie a úplnú spokojnosť. Od milého úsmevu, nekonečnej trpezlivosti až po cukríky zadarmo. Ale keď mu do auta nastúpi nevrlý obrovský chlap s menom Vic (Dave Bautista), zistí, že úsmev a trpezlivosť na neho nie veľmi zaberajú. A cukríky už vôbec nie. Z neotesaného pasažiera sa vykľuje tajný policajt, ktorý je práve po operácii očí, a tak nemôže šoférovať. Na cestu do akcie, na ktorej konci by malo byť zatknutie drogového dealera, si preto trošku netradične objedná práve Stuov Uber. Tím začína ich neuveriteľná bláznivá spolujazda, kedy sa neistý Stu postupne zapojuje do Vicovej policajnej akcie. Na začiatku mu nahrádza jeho neistý zrak, ale ako akcia naberá obrátky, preberá iniciatívu a stáva sa pre tento deň postrachom celého podsvetia. Päťhviezdičkové hodnotenie a úsmevy už veľmi nerieši. Ale možno bude Vic nakoniec patriť medzi jeho najspokojnejších zákazníkov a pomôže Stuovi vylepšiť jeho skóre.
Trailer k filmu:

 

TAJNÝ ŽIVOT MAZNÁČIKOV 2
27. 7. 2019 - 18:00

Teriér Max sa horko ťažko vyrovnal so skutočnosťou, že nie je jediným obľúbencom svojej paničky Katie, a už sú na obzore ďalšie nečakané zmeny. Najskôr sa k nim nasťahoval ten chlap. Potom Katie začala priberať a na nejaký čas odišla. Keď sa vrátila, priviezla so sebou nejaké malé dieťa. Keďže bolo totálne bezbranné a neschopné, začal ho Max na každom kroku strážiť a chrániť. Z neustálych starostí si vytvoril nervový tik, na ktorý veterinár Maxovi naordinoval pobyt na dedine. Veľká chyba! Pobyt v prírode znamená pre každé mestské zviera doslova peklo, spôsobované nepriateľskými dedinskými zvieratami. Ani Maxovi kamaráti z prvého dielu nezažívajú najlepšie časy. Jeho psia láska Gidžetka dostane na stráženie Maxovu najobľúbenejšiu hračku, ktorá nedopatrení skončí v byte plnom zúrivých mačiek. Gidžetka prestrojená za mačku musí zahájiť záchrannú akciu. Panička bieleho králika Snowballa sa zase našla v superhrdinoch. Oblieka ho do smiešnych oblečkov. To by Snowballovi až tak nevadilo, keby za ním kvôli jeho superhrdinskej povesti neprišla fenka Daisy a nepožiadala ho o pomoc s misiou, na ktorú prezlečený králik za superhrdinu nemôže stačiť. Ak majú obstáť, musí sa Max, Gidžetka a Snowball postaviť svojim vlastným strachom a obavám. V prvom rade ale zažijú kopec psej, mačacej, škrečkovskej a vtáčej zábavy v príbehu, po ktorom sa už nikdy na svojich chlpatých parťákov nebudete pozerať rovnakými očami.
Trailer k filmu:

 

LEVÍ KRÁĽ
28. 7. 2019 - 18:00

Walt Disney uvádza nové spracovanie legendárneho príbehu.
Snímok Leví kráľ od štúdia Disney, sa odohráva v africké savane, kde sa narodil panovník všetkého živého. Malý leví princ Simba zbožňuje svojho otca, levieho kráľa Mufasu, a pripravuje sa na svoju budúcu vládu. Avšak nie všetci sa z malého Simby radujú. Mufasov brat Scar, pôvodný následník trónu, spriada svoje vlastné, temné plány. Súboj o leviu skalu skončí Simbovým vyhnanstvom. Za pomoci dvoch nových priateľov musí Simba dospieť a stať sa tím, kým je mu súdené byť.
Trailer k filmu:

 

STARÁ LÁSKA NEHRDZAVIE
28. 7. 2019 - 20:00

Charlotte je múdra a talentovaná diplomatka, ktorá kandiduje za prezidentku. Fred je obyčajný novinár. Nespája ich nič, okrem toho, že Charlotte bola kedysi jeho opatrovateľkou a detskou láskou. Charlize Theron a Seth Rogen v romantickej komédii.
Trailer k filmu:

 

Viac info o programe a vstupenkách nájdete na http://www.kino.sala.sk. Tešíme sa na vás!