Domov   >  Zaujímavosti
publikované: 06.09.2016 - 08:30  //  aktualizácia: 06.09.2016 - 08:48  //  zobrazené: 2770

Brigáda pre naše deti: Poďakovanie

V materskej škole na ulici 8.mája sa uskutočnila brigáda, ktorej cieľom bola obnova átria a skrášlenie školského dvora. Počasie nám prialo, bol krásny slnečný deň. V okolí ešte vládol ranný sobotňajší kľud, ale na školskom dvore sa už začali schádzať rodičia, dobrovoľníci a učiteľky školy. Revitalizácia átria sa začala z iniciatívy našej mamičky SONI PINKOVEJ, ktorá navrhla projekt a postarala sa o celú organizáciu obnovy. Časť zelene sa odstránila, areál školy sa rozšíril o nové hracie prvky – využili sa staré tabule na kreslenie a veľké farebné počítadlo. V rámci brigády sa kosilo, hrabalo, riešili kvetinové záhony, ošetrovali stromy a kríky, vybrúsila sa stará farba z lavičiek a tie sa potom pestrými farbami znova natreli. Pani učiteľky pre brigádnikov napiekli šťavnaté ovocné koláče, pripravili občerstvenie a zabezpečili pitný režim. Všetci sme odchádzali s pocitom dobre vykonanej práce, ktorý bo zároveň aj odmenou...

Týmto chcem poďakovať Soni Pinkovej – iniciátorke projektu, jej pomocníkom – Michalovi Takáčovi, Ladislavovi Pappovi, Zoltánovi Rukovanskému a záhradníčke Veronike.

Za finančnú a materiálnu pomoc – Imrichovi Tankovi, Petrovi Hrubinovi, Vladimírovi Kováčikovi, Monike a Mariánovi Magdalíkovcom a Máriovi Kremzovi.

Ďakujem za účasť na brigáde oteckom: Jakuba a Martina Bezeka, Nikolky Ivančíkovej, Alicky Pačesovej, Nely Pinkovej, Katky Holocsy, Miška Kováčika, Dávidka Vargu, Heidi Lukácsovej a Soničky Mészárosovej. Mamičke Evičky Krommelovej, mamičke a oteckovi Emmy Ferenceiovej a Elky Krajčíkovej.

 

Beata Sobotová, riaditeľka Materskej školy 8.mája