Domov   >  Kino
publikované: 23.11.2022 - 12:42  //  aktualizácia: 23.11.2022 - 13:54  //  zobrazené: 924

Black Adam, Čierny Panter, Trojuholník smútku, SNOW FILM FEST, Cirkus Maximum, Za všetkým hľadaj ženu, Neobyčajný svet

Program kina 23.11.2022 - 27.11.2022

Streda 17:30 Black Adam

Žáner: Akčný / Sci-Fi

Takmer 5000 rokov po tom, čo získal nadľudské sily egyptských bohov – a následne bol uväznený– je Black Adam (Dwayne Johnson) oslobodený zo svojej hrobky a je pripravený konať v zmysle svojej jedinečnej formy spravodlivosti v modernom svete. (zdroj: Continental film)

 

Streda 20:00 Trojuholník smútku

Žáner: Komédia, Dráma

Model Carl a jeho partnerka influencerka Yaya sú pozvaní na luxusnú výletnú plavbu. Spoločnosť im tu robí skutočne vybraná smotánka. Je tu starý mládenec hľadajúci životnú lásku, výstredný ruský obchodník (Zlatko Buric) a celému mumraju vládne kapitán (Woody Harrelson), ktorý je večne pod parou. Keď nečakaná udalosť zamieša kartami, charaktery cestujúcich sa ukážu v pravom svetle. Dvojnásobný víťaz Zlatej palmy z festivalu v Cannes Ruben Östlund natočil britce satirickú komédiu o spoločenských rolách a opojnej sile moci, ktorá nenechá na žiadnom z pasažierov niť suchú. (zdroj: AFK)

 

Štvrtok 19:00 SNOW FILM FEST

Žáner: Dokument

Celovečerný festival špičkových filmov o zimných športoch a dobrodružstvách zavíta do všetkých českých i slovenských regiónov. Festival je svojim rozsahom a návštevnosťou najväčším podujatím svojho druhu u nás. SNOW FILM FEST je vlastne bratom filmového festivalu EXPEDIČNÁ KAMERA a spolu sú najväčšou akciou svojho druhu v Českej republike a u nás.

 

Piatok 17:30,Sobota-Nedeľa 17:00 Neobyčajný svet

Žáner: Animovaný, Dobrodružný

Príbeh nového animované filmového dobrodružstvo od štúdia Walt Disney Animation s názvom “Neobyčaný svet” sa vydáva hlboko do neprebádanej a tajomnej krajiny, kde na legendárnych Kladov, rodinu prieskumníkov, čakajú fantastické stvorenia, ktoré ohrozujú ich poslednú a zďaleka najdôležitejšiu misiu. (zdroj: Cinemart)

 

Piatok 20:00 Cirkus Maximum

Žáner: Rodinná komédia

Do cirkusových rodín prichádza nová doba a tak, keď si otec Ferdinand, principál, trpko posťažuje, že predtým cirkusy držali spolu ako rodina, dnes rodina držiaca spolu je ako cirkusová atrakcia, musia sa všetci zamyslieť nad tým, ako zachrániť medzinárodný cirkusový festival a vlastne aj Cirkus Maximum… Vo filme divák uvidí špičkové svetové artistické čísla klasického cirkusu. Uvidí ich ale trochu inak, než ako bol zvyknutý zo živého cirkusu, starších filmov alebo z televízie. Nahliadne do zákulisia, príprav, vďaka modernej technike uvidí často nebezpečné a náročné vystúpenia z pohľadu ich aktérov. To všetko bez počítačových trikov, naživo, v reálnom svete a čase. (zdroj: Magicbox)

 

Sobota 20:00 Za všetkým hľadaj ženu

Žáner: Romantický, Komédia

Tridsaťročná Alex (Hana Vagnerová) neprežíva práve šťastné obdobie s priateľom a keď stretne staršieho charizmatického Alberta (Marek Vašut), podľahne jeho šarmu. Okamžite sa zamiluje, ale čoskoro narazí na jeho tvrdú škrupinu. V tej chvíli prichádzajú na pomoc jej kamarátky a vymyslia na Alberta pascu, do ktorej sa postupne chytá... avšak osud sa občas so vzťahmi zahráva a prináša prekvapenia. Osobitá vzťahová komédia s hviezdnym hereckým obsadením a množstvom slovného aj situačného humoru. (zdroj: Cinemart)

 

Nedeľa 20:00 Čierny Panter: Navždy Wakanda

Žáner: Akcia, Dráma

Kráľovná Ramonda (Angela Bassett), Shuri (Letitia Wright), M'Baku (Winston Duke), Okoya (Danai Gurira) a Dora Milaje (Ivy Haralson) bojujú o ochranu svojho národa pred zasahujúcimi svetovými mocnosťami potom, čo sa rozšírili správy o smrti kráľa T'Chally. Zatiaľ čo sa obyvatelia Wakandy snažia prijať svoju ďalšiu kapitolu, hrdinovia sa musia spojiť a s pomocou Nakii (Lupita Nyong'o) a Everetta Rossa (Martin Freeman) vytvoriť nový svet pre kráľovstvo Wakanda. (zdroj: Cinemart)

 

Vstupenky si môžete zakúpiť na web stránke kina: http://www.kino.sala.sk/