Domov   >  Zaujímavosti
publikované: 30.11.2016 - 14:24  //  aktualizácia: 30.11.2016 - 15:05  //  zobrazené: 2452

Autobusové zastávky čaká výmena

Niektoré autobusové zastávky v Šali sú už v zlom technickom aj vizuálnom stave. Mesto preto zrealizuje ich výmenu.

V priebehu prvého a druhého decembrového týždňa, najneskôr však do konca roka 2016, dostane nový vzhľad až päť zastávok v meste. Nová zastávka bude na Štúrovej ulici pred čerpacou stanicou, vymenia sa aj obidve zastávky Mestskej autobusovej dopravy na Vlčanskej ulici pri Olympii. V Šali na Dolnej ulici pri Večierke pribudne dokonca úplne nová zastávka. A tešiť sa môžu aj obyvatelia mestskej časti Veča. Nový prístrešok pre cestujúcich bude na Hollého ulici na sídlisku. Zároveň sa opraví aj zničené podložie.

Mesto vyberalo typ zastávky tak, aby plnilo základné funkcie prístrešku pre obyvateľov cestujúcich autobusmi - ochrana pred dažďom, ale aj miesta na sedenie. Lavičky na sedenie budú užšie, aby sa zminimalizovalo riziko ich obsadenia obyvateľmi, ktorí by na nich mohli napríklad prespávať. Veríme, že zastávky autobusovej dopravy budú cestujúcim vo vynovenom vzhľade slúžiť čo najdlhšie.

 

(alx)

 

foto: ilustračné, zdroj: liatinovelavicky.sk

 

Sledujte nás aj na Facebook/MESTO ŠAĽA. Staňte sa členom oficiálnej skupiny Mesta Šaľa.  Kliknite si sem:https://www.facebook.com/groups/327353394042257/