Domov   >  Kino
publikované: 17.02.2020 - 08:09  //  aktualizácia: 17.02.2020 - 08:54  //  zobrazené: 1670

Program kina na tento týždeň!

Keďže tento týždeň sú  jarné prázdniny, pripravili sme si pre deti aj tzv. "Prázdninové premietanie": https://sala.sk/clanok/prazdninove-premietanie.
Aký je ale "bežný" program kina t
ento týždeň? Čítajte a nič zaujímavé vám neujde! 
 

FK: ZAŽIŤ TO  ZNOVU (vstupné: 4€)
19. 2. 2020 - 20:00

Akú dobu by ste chceli zažiť, ak by ste mali túto možnosť? Pred touto otázkou stojí Viktor, keď od svojho syna dostane darčekovú poukážku agentúry Time Travelers. Tá dokáže pomocou filmových kulís a hercov zinscenovať akúkoľvek epochu a sprostredkovať svojim klientom stretnutie so slávnymi osobnosťami dejín podľa ich želania. Zatiaľ čo sa chcú iní zákazníci pozrieť na dvor Ludvika XVI, či večerať s Hitlerom, Viktor sa túži vrátiť do nespútaných sedemdesiatych rokov a ešte raz prežiť rande so svojou ženou – obdobie, keď v ňom dokázala vidieť viac ako len nudného páprdu v pruhovanom pyžame. Poučná a zábavná love story rozpráva o tom, čo by sa mohlo stať, keby sme mohli zopakovať tie najkrajšie okamihy. Je to potrebné k tomu, aby sme sa opäť zamilovali?
Trailer k filmu:
 

 

JUDY
20. 2. 2020 - 20:00

Renée Zellweger v role jednej z najväčších hollywoodskych legiend, herečky a speváčky Judy Garland. Jej život sprevádzala osamelosť a závislosť na alkohole a liekoch. Ale jej talent si podmanil srdce miliónov ľudí na celom svete.
Trailer k filmu:
 

 

JEŽKO SONIC
21. 2. 2020 - 17:30

Superrychlý ježko Sonic z cudzej planéty sa spojí s výrazne pomalším vidieckym policajtom, aby prekazili plány vynaliezavého Dr. Robotnika, ktorý chce s pomocou Sonicových schopností ovládnuť svet a celý vesmír.
Trailer k filmu:
 

 

1917 
21. 2. 2020 - 20:00

Dvaja britský vojaci v prvej svetovej vojne majú podľa rozkazu preniknúť ďaleko za nepriateľskú líniu a doručiť správu o odvolaní zajtrajšieho útoku ich vlastnému oddielu. Ak zlyhajú, nastane masaker.
Trailer k filmu:
 

 

SUPER MAZNÁČIKOVIA
22. 2. 2020 - 16:00

Túlavý pes Roger je rebel, ktorý pomôže každému, kto je v núdzi. Aj tým, že občas uchmatne jedlo rozmaznaným domácim maznáčikom. A tých je v Robo City viac, než dosť. Robo City je totiž široko ďaleko to najmodernejšie mesto, aké si viete predstaviť. Jeho obyvatelia si žijú šťastne, pretože takmer všetko obstarávajú roboti. Lenže bezstarostné dni práve končia. Starosta mesta totiž zošalel. Rozhodol sa všetkých ľudí a aj zvieratá vyhnať a z ich domovov urobiť mesto robotov. Roger si síce z toho nič nerobí, ale ak chce svoje mesto zachrániť, bude potrebovať pomoc. Síce nerád, no musí svoje sily spojiť s nebojácnou mačacou dámou Bellou, zhýčkaným pudlom Ronaldom, nemotorným mopslíkom Walterom a domácim prasiatkom menom Sophia. K nim sa pridáva robot Bob, ktorý má o koliesko viac, čo z neho robí neuveriteľného dobráka. Táto čudesná partička sa ide zistiť príčinu starostovho pomätenia. Musia sa pokúsiť zachrániť svoje domovy a snáď i celé mesto. Animované rodinné dobrodružstvo Super maznáčikovia napísal a režíroval Reinhard Klooss, ktorý si divákov získal už svojim filmom Hurá do Afriky!
Trailer k filmu:
 

 

CHLAP NA STRIEDAČKU
22. 2. 2020 - 18:00

Pätnásť rokov vydatá Zuzana jedného dňa zistí, že jej manžel Jiří má už dlhšiu dobu pomer s inou ženou. Zuzana neváha, rozhodne sa svoju sokyňu Lenku navštíviť a dať jej netradičný návrh. Jej plán je priam škandalózny. Navrhne jej, aby si starostlivosť o Jirku rozdelili a urobili tak z neho chlapa na striedačku. Lenka po prvotnom šoku súhlasí a obe ženy predstavia tento nový spôsob života Jirkovi. Teda skôr ho postavia pred hotovú vec. Čo sa zdá všetkým zo začiatku ako perfektný plán, kedy je Jirka jeden týždeň s manželkou, druhý týždeň s milenkou, sa nakoniec môže stať pre všetkých nočnou morou.
Trailer k filmu:
 

 

SVIŇA 
22. 2. 2020 - 20:00

Nezabiješ, nezosmilníš, nepokradneš. Film Sviňa bol nakrútený na základe rovnomenného knižného bestselleru spisovateľa Arpáda Soltésza. Odohráva sa vo svete vysokej politiky, mafie bielych golierov, organizovaného zločinu, obchodu s bielym mäsom a veľkých peňazí. Krajinku kdesi pod horami ovládajú vysokopostavení zločinci, ľudia prepojení s politikou, mafiou, ale aj s políciou, súdmi a veľkými kšeftami. Závislá tínedžerka zmizne z resocializačného centra, no nikomu nechýba. O nútenom sexe a drogách chce povedať na polícii, ale pošlú ju preč. Vyhľadá novinára, ktorý sa pustí do rozplietania neuveriteľnej chobotnice zločinu, mafie, vydierania. Talentovaný politik sa stane predsedom a ovládne celú krajinu, pretože kto má moc, má pod palcom aj políciu, aj štátne obchody. Z malého veksláka sa stáva veľký vydierač, ktorý s ľuďmi narába ako so šachovými figúrkami. Lenže môže pravda prežiť, medzi ľuďmi, ktorým ide o prachy a moc? Alebo sa boh peňazí neštíti ani vraždiť? Scenár a réžiu filmu mali v rukách dve výrazné osobnosti slovenského filmu Mariana Čengel Solčanská a Rudolf Biermann. Prečo sa rozhodli spoločne vytvoriť takýto emočne intenzívny film? „Umenie možno nemá moc zmeniť svet, ale máme stále slobodu vysmiať sa ľudskej hlúposti,” povedala Mariana Čengel Solčanská. „Sviňa je film, cieľom ktorého nie je súdiť či nebodaj odhaľovať utajované skutočnosti, ale priniesť dobrý divácky zážitok,” hovorí Rudolf Biermann, “Napínavý akčný film, kde uvidíte skvelé herecké výkony, výborné drsné dialógy inšpirované životom.”
Trailer k filmu:
 

 

ĽADOVÁ SEZÓNA 3
23. 2. 2020 - 16:00

NeNORMálny ľadový medveď Norm spolu s nezničiteľnými lumíkmi je späť. Cool partička bude tento raz zasahovať až v ďalekej Číne. Celý Sever je hore nohami z príprav na svadbu Normovho starého otca, ktoré má na starosti Norm. Situáciu ešte viac skomplikuje stretnutie s archeológom Jinom, ktorý nášho kráľa Severu poverí úlohou ochrániť vzácny čínsky artefakt. Keďže je Norm dobrák od kosti, prisľúbi, že artefakt doručí Jinovmu vnukovi do Pekingu na slávnosť konajúcu sa len raz za 100 rokov. O drahocenný predmet má však záujem aj zloduch Dexter, bývalý archeológ, ktorý je odhodlaný urobiť všetko preto, aby artefakt získal pre seba a speňažil. Bláznivá cesta okolo sveta sa môže začať. Dokáže Norm dodržať slovo dané novému priateľovi a zároveň sa vrátiť domov včas na svadbu svojho starého otca pri polárnej žiare?
Trailer k filmu: 

 

PRÍPAD MŔTVEHO NEBOŽTÍKA
23. 2. 2020 - 18:00

Komédia, ktorá si uťahuje z kriminálok, ktorých sú dnes plné televízne obrazovky. Film využíva klišé kriminálneho žánru, a tak sa dej, ktorý divák pozná už z miliónov žánrových snímok z policajného prostredia, stal podhubím pre slovný humor a absurdne vygradované situácie. Na scéne sa objavuje major Prubner (David Novotný), jeho nová kolegyňa Skálová (Hana Vagnerová) a detektívi Rorýs (Martin Pechlát) s Dymákom (Lukáš Příkazký). Úloha, ktorú dostali od náčelníka kriminálky Drátka (Miroslav Táborský), je jasná – vyriešiť vraždu Starablažkovej. Kriminalisti o obeti postupne vypátrajú, že úspešne vydierala, a preto sa jej niekto zbavil. Veľa stôp však nemajú a majorovi Prubnerovi navyše šliape na päty jeho nadriadený plukovník Drátek, ktorý mu dá na vypátranie vraha len týždeň – teda sedem dní!
Trailer k filmu:
 

 

VTÁKY NOCI A FANTASTICKÝ PREROD JEDNEJ HARLEY QUINN
23. 2. 2020 - 20:00

Počuli ste ten vtip o policajtovi, vtáčatku, psychoške a mafiánskej princeznej?
Vo filme Vtáky noci a fantastický prerod jednej Harley Quinn rozpráva hlavná hrdinka svoj prekvapivý príbeh tak, ako to vie len ona. Keď sa v Gothame jeho najnechutnejšie sebestredný zločinec Roman Sionis a jeho horlivá pravá ruka Zsasz zamerajú na dievča menom Cass, mesto počas jej hľadania okamžite prevrátia hore nohami. Cesty štyroch svojských žien - Harley, Huntress, Black Canary a Renee Montoya – sa pretnú a ony nemajú na výber. Musia sa spojiť, aby zločinca porazili.
Trailer k filmu:

 


Všetky dôležité informácie o programe a vstupenkách nájdete na http://www.kino.sala.sk. Tešíme sa na vás!