Domov   >  Kino
publikované: 15.01.2019 - 08:23  //  aktualizácia: 15.01.2019 - 09:50  //  zobrazené: 1396

Čo prináša aktuálny kino týždeň?

FK: BEAUTIFUL BOY
16. 1. 2019 (streda) - 20:00

Neľahká cesta závislého chlapca s milujúcou rodinou podľa skutočných udalostí.
Osemnásťročný Nic má na prvý pohľad všetko – skvelú rodinu, krásu, talent a práve ho prijali na univerzitu. Napriek tomu je v jeho živote trhlina, ktorú vypĺňa drogami. Kde sa vzala a ako mu môže pomôcť jeho otec David vo chvíli, keď sa Nic ocitá nad priepasťou? Emotívny film o sile závislosti a ešte väčšej sile lásky je nakrútený podľa skutočného príbehu Nica a David Sheffovcov, ktorí svoje zážitky zachytili každý zo svojho uhľa pohľadu v samostatných knihách.
Trailer k filmu:

 

GLASS
17., 19. 1. 2019 (štvrtok, sobota) - 20:00

Nemôžete poprieť, kým v skutočnosti ste.
V úplne novom, komiksom inšpirovanom thrilleri sa stretávajú postavy z dvoch úspešných filmov - Vyvolený a Rozpoltený. Z prvého z nich sa vracajú takmer nezničiteľný David Dunn (Bruce Willis) a jeho protipól – krehký manipulátor Eliah Price (Samuel L. Jackson). Z thrilleru Rozpoltený sa zas objavuje psychopatický Kevin Wendell Crumb (James McAvoy) a jeho 24 rôznych osobností. Všetci traja sa stretávajú v psychiatrickom ústave. Crumb však uniká vtelený do jednej zo svojich nebezpečných identít a Dunn s Priceom musia v súbji s ním využiť všetky svoje paranormálne schopnosti.
Trailer k filmu:

 

RALPH BÚRA INTERNET
19. 1. 2019 - 16:00

Disneyho animovaná rodinná komédia od tvorcov filmu Zootropolis.
Známy videoherný hromotĺk Raplh a jeho malá kamarátka Vanellope musia podstúpiť riskantné dobrodružstvo, aby našli náhradnú časť do Vanelopinej videohry. Opúšťajú bezpečie svojej videoherne a vydávajú sa do rozsiahleho a vzrušujúceho sveta internetu. Cestou stretávajú všemožných obyvateľov siete a putujú jeho zákutiami od veselých otvorených detských hier po temné hlbiny Dark webu. Ralph Rozbi-to však nie je ľahká váha a tak svetová sieť môže, ale aj nemusí prežiť Ralphovu zrážku s internetom.
Trailer k filmu:

 

CENA ZA ŠŤASTIE
19. 1. 2019 (sobota) - 18:00

Kto platí za naše chyby?
Obyčajné ľudské šťastie môže mať mnoho podôb. Niekedy jasných, niekedy neočakávaných. Kde ho nájsť a čo obetovať? Film režisérky Olgy Dabrowskej „Cena za šťastie“ ukazuje príbehy ľudí, ktorí cestu k svojmu šťastiu niekde stratili a pokúšajú sa ju znova nájsť. Vzťah, láska, moc, útek a vlastné deti, ktoré môžu prinášať nádej a radosť, ale oveľa častejšie nakoniec pykajú za naše chyby. Film začína rozvíjať samostatné osudy niekoľkých hrdinov, tak, aby sa ich cesty začali postupne krížiť a nakoniec mohli spolu zložiť jeden veľký príbeh života. Spleť rodičov, ktorých môžete stretnúť každý deň, ich detí a partnerov.

Trailer k filmu:

Viac info o vstupenkách nájdete na: http://www.kino.sala.sk/.
Tešíme sa na vás!