Domov   >  Kino
publikované: 12.09.2018 - 09:41  //  aktualizácia: 12.09.2018 - 10:25  //  zobrazené: 1681

Kino program na tento týždeň!

CESTA ZA LÁSKOU
12. 9. 2018 (streda) - 20:00

Keanu Reeves a Winona Ryder sa po dlhej dobe stretávajú na filmovom plátne v komédii "CESTA ZA LÁSKOU“. Stretnú sa na svadbe ako hostia, ale romantická atmosféra, všeobecné veselie, smiech a šťastie sú im protivné. Tento víkend je potrebné hlavne prežiť, čo najskôr zmiznúť a nikoho z tých usmievavých svadobných hostí už nikdy nestretnúť.

Trailer k filmu:

 

 

NEBEZPEČNÁ LÁSKAVOSŤ
13. 9. 2018 (štvrtok) - 20:00

Všetko sa začína obyčajnou láskavosťou – Emily (Blake Lively) požiada svoju najlepšiu priateľku Stephanie (Anna Kendrick), aby vyzdvihla jej syna zo škôlky. Lenže Emily si po neho už nepríde. Nedvíha telefón a neodpovedá ani na esemesky. Stephanie sa preto spojí s manželom Emily, Seanom (Henry Golding) a spolu rozbehnú veľkú pátraciu akciu. S pribúdajúcimi informáciami postupne prichádzajú na to, že Emily bola v skutočnosti niekým úplne iným a jej pravú tvár vôbec nepoznali. V tej chvíli sa začína odvíjať príbeh plný šokujúcich zvratov, tajomstiev a odhalení, v ktorom majú hlavné slovo láska a pomsta.

Trailer k filmu: 

 

 

PREDÁTOR: EVOLÚCIA
14. 9. 2018 (piatok) a 16. 9. 2018 (nedeľa) - 20:00

Pred viac ako tridsiatimi rokmi sme sa s nimi stretli prvýkrát. A bol to poriadny náklad. Teraz sa Predátori, jedni z najväčších lovcov celého vesmíru, opäť vracajú na naša planétu. Sú však oveľa silnejší a inteligentnejší než kedykoľvek predtým. Lov a zabíjanie sú pre nich stále najväčšou zábavou.

Trailer k filmu:
 

 

 

CHRISTOPHER ROBIN
16. 9. 2018 (nedeľa) - 17:30


Christopher Robin, mladý chlapec, ktorý zažil so svojimi plyšovými kamarátmi nespočetné dobrodružstvá v Stoakrovom lese vyrástol a žije stresujúci život dospeláka v Londýne. Ako manažér spoločnosti Winslowova batožina trávi dlhé hodiny v kancelárii a na svoje detstvo už zabudol. Po zrušení víkendových plánov so svojou ženou, Evelyn a dcérou Madeline kvôli práci sa znenazdajky stretáva s Mackom Pú, s ktorými sa vydáva hľadať stratených priateľov zo Stoaktrového  lesa. Vďaka chvíľke v ich spoločnosti si uvedomí, čo je skutočne dôležité a ponáhľa sa naspať domov. Chce raz a navždy a čo najskôr vyriešiť zverené pracovné povinnosti, ktoré mu kradnú chvíle s jeho najbližšími. Po jeho odchode z lesa si jeho kamaráti uvedomia, že Christopher stratil dôležité pracovné dokumenty a že je na nich, aby pomohli svojmu priateľovi. Pú, Tiger, Híkaj a Prasiatko sa preto vydajú do mesta, aby doručili chýbajúce papiere Christopherovi pričom cestou stretávajú jeho dcérku Madeline, s ktorou sa spoločne vydajú na cestu naprieč Londýnom. 
12+, film je s titulkami

 

FK: VLASY
13. 9. 2018 (štvrtok) - 20:00
 

Jeden z najvýznamnejších muzikálov druhej polovice 20. storočia vznikol pod taktovkou Miloša Formana. Sú politickým dielom kritizujúcim spoločnosť, odsudzujúcim vojnu vo Vietname. Zároveň je to film vyzývajúci hippies postaviť sa proti konzervatizmu. Sleduje príbeh Clauda Bukowskeho, ktorý opúšťa rodinný ranč v Oklahome a odchádza do New Yorku, kde spoznáva mladého rebela Bergera a jeho skupinu kamarátov.