Domov   >  Spravodajstvo
publikované: 20.01.2020 - 13:43  //  aktualizácia: 20.01.2020 - 13:57  //  zobrazené: 7551

27. Reprezentačný ples mesta Šaľa

Krásne dámy v róbach a elegantní páni vo frakoch. Takto by sa dal charakterizovať 27. Reprezentačný ples mesta Šaľa, ktorý 17. januára 2020 otvoril primátor Šale Jozef Belický.

Tohtoročný ples mesta Šaľa sa posledný krát uskutočnil v priestoroch Domu kultúry v Šali v podobe akom ho poznáme, nakoľko sa mesto už v priebehu tohto roka chystá do jeho rekonštrukcie. ,,Veľmi sa teším na to, ako sa ďalšie mestské plesy uskutočnia v zrekonštruovanej budove. Atmosféra našich plesov záleží vždy na hosťoch, ktorí prídu a každý rok je fantastická,“ doplnil primátor Šale Jozef Belický.

Estrádnu sálu Domu kultúry v Šali zaplnili v tento nezabudnuteľný večer hostia do posledného miesta. Prípravy na ples začali už niekoľko mesiacov vopred a za výslednou podobou podujatia stálo veľa práce, organizácie, ale aj nadšenia a optimizmu. Výzdoba priestorov trvala niekoľko dní, aby všetko vyzeralo nádherne a aby sa každý počas večera cítil ako v rozprávke. Estrádna sála dýchala zimnou atmosférou, nakoľko hlavnou myšlienkou plesu bola zima. Hostia sa do zimnej rozprávky vybrali po rozprestretom červenom koberci, pričom pri príchode a počas večera im hrali temperamentní muzikanti z FS Podpoľanec.

Hostí celým večerom sprevádzala moderátorka Veronika Paulovičová. Hlavným hosťom programu bola Beáta Dubasová a o zábavu v priebehu večera sa postarala kapela BEST. Po polnoci sa o tanečnú zábavu postaral DJ Vlado Tanečka. Súčasťou každého plesu býva aj tombola. Na šalianskom plese bola tombola naozaj bohatá, mnohí hostia v nej mali šťastie a domov mohli odísť na bicykli alebo kolobežke. Šťastie sa usmialo aj na tých, ktorí sa môžu tešiť z nového televízora.

A aký by to bol ples, keby sme toto významné podujatie nezachytili aj na fotografiách. Pozrite sa na zábery z plesu, zachytené objektívom šalianskeho fotografa Milana Pospiša.

(DH, foto: Milan Pospiš)